Peking és Tokio

8 nap/ 6 éjszaka

Tokió megaváros a hagyományos és modern élet minden terén. Összekötve Peking meglátogatásával, olyan világvárosokba utazhat, melyek a világ első 10 legnépesebb városai közé tartoznak. A két főváros a hozzájuk tartozó vonzáskörzettel együtt majd 50 milliónyi lakossággal büszkélkedhet!

SZUPERAKCIÓ!!!
Peking és Tokio

SZUPERAKCIÓ !!! 40.000 Ft kedvezmény

 

Tokió megaváros a hagyományos és modern élet minden terén. Templomok, bevásárlópaloták, modern építészet, zöld parkok, a trendi Ginza, a Tsukiji halpiac, a Tokio Skytree csak néhány a sok látnivaló, ízlelni és kipróbálni való közül. Összekötve Peking meglátogatásával, olyan világvárosokba utazhat, melyek a világ első 10 legnépesebb városai közé tartoznak. A két főváros a hozzájuk tartozó vonzáskörzettel együtt majd 50 milliónyi lakossággal büszkélkedhet!


Időpont
: 2016. szeptember 12-19.

Időtartam: utazással együtt 8 nap, 6 éjszaka.

Utazás: Budapest–Peking-Tokió-(Peking)–Budapest útvonalon menetrendszerinti repülőjárattal

Elhelyezés: 6 éjszaka középkategóriájú szállodában, kétágyas szobában (3 éj Peking, 3 éj Tokió

Ellátás: reggeli, felár ellenében félpanzió (több fogásos kína jellegű ebédek illetve menüs vacsorák Japánban).

Minimum létszám: 15 fő

Program

1. nap Elutazás Pekingbe a menetrend szerint közvetlen repülőjárattal.

2. nap Megérkezés Pekingbe, transzfer a szállodába. Útközben panorámás városnézés a kínai fővárosban. Délután szabad program gyalogos ismerkedés a várossal magyar idegenvezető kíséretében. Fakultatív program: pekingi kacsa vacsora.

3. nap Reggeli után egésznapos kirándulás a Nagy Falhoz, a Ming-sírok és a Szellemek Útja megtekintése. Elutazás a Yu Ying hágóhoz, ahol a Nagy Fal legközelebbi látogatható része található. A helyőrség helyreállított házainak megtekintése és séta a Nagy Falon, melynek építését az i.e. 3. században kezdték el, és a becslések szerint 7000 km hosszúságú. Ezt követi a Ming-sírok látogatása. A hatalmas császári sírkert a feng shui szabályai szerint épült meg, 40 négyzetkilométeres területet ölel magába és megközelítése csak a Szellemek Útján lehetséges, melyet mitikus figurák hatalmas szobrai öveznek. Szállás Pekingben.

4. nap Reggeli, majd látogatás a Tienanmen térre (Mennyei Béke tere), melyet a Világ legnagyobb tereként tartanak számon. Látnivalók (kívülről): Mao Ce Tung Mauzóleuma, a Népi Gyűlés Háza, Pekingi Nemzeti Múzeum, Népi Hősök Emlékműve. Következő állomás a Tiltott Város, mely majd ötszáz éven keresztül szolgált a császárok lakóhelyeként. A Kínában megszokott grandiózus méretek, 980 épület és több ezer szoba jellemzi a hatalom és irányítás egykori központját, mely a hagyományos kínai építészet remekműve. A nap végén az Ég Temploma megtekintése, melynek központi épülete 38 méter magasan nyúlik az égbe. Szállás Pekingben.

5. nap Korai reggeli, majd transzfer a repülőtérre, elutazás a japán fővárosba, Tokióba. Megérkezés után transzfer a szállodába, a szobák elfoglalása. Késő délután séta a magyar idegenvezető kísérésével a kivilágított városban. Szállás Tokióban.

6. nap Reggeli, majd egésznapos városnézés Tokióban: Sensoji templom Asakuséban, Nakamise bevásárlóutca, Ginza negyed, Meiji Jingu szentély és Omotesando, Tokyo Metropolitan torony a 202 méter magas kilátóval, ahonnan tiszta időben a Fuji csúcsa is látszik.Lehetőség szerint szabadidő Akihabara Elektromos Városban, mely napjainkban az ún. otakuk kulturális városa, a számítástechnikai eszközök, aminék és mangák fellegvára. Szállás Tokióban.

7. nap Szabad program, vagy fakultatív kirándulás Kamakurába: elutazás Kamakurába autóbusszal. A város Tokiótól 50 km-re található, egykori poilitikai központ. Városnézés: Tsurugaoka Hachiman szentély, Hase Kannon templom, Kotokuin templom és a Nagy Buddha – a több mint 13 méter magas bronz Buddha a 13. században készült, eredetileg egy templom belsejében lett elhelyezve. Transzfer a Kawaguchi tóhoz, ahonnan tiszta idő esetén szépen láható a Fuji csúcsa és a hegység egyik legszebb tava, valamint forró vizű forrására épült üdülőhely. Visszautazás Tokióba, szállás.

8. nap Kora reggel transzfer a repülőtérre, visszautazás pekingi átszállással Budapestre. Megérkezés az esti órákban.


SZUPER AKCIÓ feltételei:

  • Az akció visszavonásig, illetve a szabad helyek függvényében érvényes!
  • Az ÁRESŐ SZUPER AKCIÓ a foglalási időszakon belül megküldött rendelésekre érvényes előleg befizetésével.

 

 Részvételi díj

SZUPERAKCIÓ!!! 399 000 Ft helyett
359.900 Ft/fő 
Egyágyas felár 85 000 Ft/fő
Félpanziós felár 45 000 Ft/fő
Belépők díja (kötelező) 15 000 Ft/fő
Repülőtéri illeték és díjak 155 000 Ft/fő
Vízumdíj (Kína) 25 000 Ft/fő
 
A részvételi díj tartalmazza:
- utazás menetrendszerinti repülőjárattal
- 6 éjszaka szállás reggelivel
- repülőtéri transzferek
- a megadott programok közlekedéssel és helyi idegenvezetővel
- utas-, poggyászés balesetbiztosítás
- útlemondási biztosítás
- magyar nyelvű idegenvezetés Budapestről

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték
- vízumdíj, belépőjegyek
- fakultatív programok és felárak

Fakultatív programok
Pekingi kacsavacsora 9 000 Ft/fő
Egésznapos Kamakura túra 69 000 Ft/főKÉRJE AKTUÁLIS AJÁNLATUNKAT!


CHE

Ajánlatkérés »

« Körutak EGZOTIKUS körutazások

Nyomtatás