Velence-Karintia körút

4 nap/ 3 éj

Velence - Murano - Burano - az Alpok varázsa - Karintia legszebb tavaival, Wörthersee - Minimundus
Velence-Karintia körút

Időpontok:  2016. szeptember 16-19.

Részvételi díj: 67. 900 Ft/fő

Egyágyas felár:  14. 800 Ft/fő

3 vacsora felár: 13. 900 Ft (kötelező)

Elhelyezés:  2 éj 3* hotelben Padova környékén, 1éj tipikus alpesi stílusú, hagyományőrző fogadóban (3* Gasthof)


Ellátás:
bővített kontinentális reggeli  fakultatív háromfogásos vacsora


Utazás: Összkomfortos autóbusszal (légkondi, videó, büfé, WC),  idegenvezető az út során végig, Hajózás: városi hajókra 2 napos bérlet (helyszínen fizetendő)

Utastalálkozó: Népliget, Planetárium 05.30   Indulás: 6.00
Vidéki felszállási lehetőség:
A Debrecen - Nyíregyháza - Miskolc - Eger - Gyöngyös
B Szeged - Kiskunfélegyháza - Kecskemét
oda-vissza transzfer
2-3 fő esetén: 14 900 Ft/fő
4-6 fő esetén: 13 500 Ft/fő


Belépőjegyek:
kb 70 EUR

 

Program:
A LAGÚNÁK ÉKKÖVE ÉS AUSZTRIA LEGSZEBB TARTOMÁNYA

1. nap:
Miramare-kastély – Aquilea Korai indulást követően Friuli tartomány legszebb tengermelléki látnivalóiban gyönyörködhetünk: Miramare – a tenger kékje felett épült Habsburg nyári rezidencia pompás kerttel; Aquilea – a Római Birodalom legfőbb adriai városának értékes maradványaiban gyönyörködhetünk: a keresztény bazilika mozaikpadlói, freskói; római kori oszlopsor, fürdők. Esti érkezés a szállásra, Jesolo környékére. (2 éj)

2. nap: VELENCE – a lagúnák királynője
Egy teljes nap az egykori dúsgazdag köztársaság fővárosában, ahol helyi hajókkal bejárjuk a főbb nevezetességeket: Szt. Márk tér a bazilikával, Campanile, Frari főtemplom, Rialto-híd; a középkori csatornák mentén és tereken sétálva élvezzük Velence egyedülálló hangulatát.

3. nap: Murano – Burano – Plöckenpass
Hajóval látogatjuk meg a 2 Velencéhez közeli szigetet: Murano – üveggyártásáról híres sziget, számos üvegfúvó a csatornák mentén; Burano – színes házaival, magas Campanile-jével igazi turistacsalogató víziváros. Punta Sabbioni kikötőjéből az Alpok felé vesszük utunkat: egy festői hágón át (Plöckenpass) érkezünk Karintiába. Szállás a festői Gail-völgy egyik falujában, Goderschach-ban. /1 éj/

4. nap: Az Alpok varázsa – Karinthia legszebb tavaival
Látogatás a hegyek közt hosszant elterülő festői Weissensee-nél, séta a tóparton. A magas hegyek közé benyúló meseszép Ossiachersee partján megállunk Ossiach városkában. A méltán híres Wörthi-tó déli partján érjük el a Maria Wörth-i templomegyüttest, amely kis félszigeten magasodik a tó fölé idilli környezetben. Felkeressük a tó partján Ausztria No.1. élményparkját: a Minimundus-ban a világ 125 válogatott nevezetességének kicsinyített másai között sétálhatunk, remek szórakozás a makett-csodák felismerése. Érkezés Bp.-re az esti órákban. (615 km)

Társítás:
Azon kedves  utasaink részére, akik egyedül jelentkeznek, de nem szándékoznak az egyágyas szoba felárát megfizetni, vállaljuk a társítást - kivéve egzotikus utak - két ill. háromágyas elhelyezéssel. Erre vonatkozó igényeket a foglalással egyidejűleg kérjük jelezni!
Amennyiben irodánknak nem áll módjában szobatársat találni, az egyágyas felárat ez esetben NEM KELL FIZETNI. 8 héten belüli jelentkezés esetén a felár nélküli egyágyas elhelyezést nem garantáljuk!

KÉRJE AKTUÁLIS AJÁNLATUNKAT!!
UNI

Ajánlatkérés »

« Körutak Körutazások autóbusszal

Nyomtatás