Főoldal Körutak Körutazások repülővel-autóbusszal Portugália ékszerei - Lisszabon és Madeira

Portugália ékszerei - Lisszabon és Madeira

7 nap/6 éj

Ez a körutazás kellemes és időben takarékos módja egy kis őszi kiruccanásnak Portugália legszebb tájaira. A főváros intenzív megtekintése után élvezze Madeira kellemes időjárását, a sziget zöldjét és teljes varázsát! Madeira európai és egyben egzotikus vulkánok alakította sziget, egyedi flórával és faunával.

6 % előfoglalási kedvezmény
Portugália ékszerei - Lisszabon és Madeira

6 % előfoglalási kedvezmény indulás előtt 90-ik napig

 

Ez a körutazás kellemes és időben takarékos módja egy kis őszi kiruccanásnak Portugália legszebb tájaira. A főváros intenzív megtekintése után élvezze Madeira kellemes időjárását, a sziget zöldjét és teljes varázsát! Madeira európai és egyben egzotikus vulkánok alakította sziget, drámai tengerparti magaslatokkal, egyedi flórával és faunával, barátságos helyiekkel.


Időpont: 2016. október 23-29

Időtartam: 7 nap / 6 éjszaka (2 éjszaka Lisszabon, 4 éjszaka Funchal)

Utazás: Budapest-Bécs-Budapest útvonalon transzfer autóbusszal és utazás menetrend szerinti repülőjárattal Bécs-Lisszabon-Funchal-Bécs útvonalon átszállással, a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal

Elhelyezés: középkategóriájú szállodában, kétágyas szobákban

Ellátás: reggeli

Minimum létszám: 15 fő

Az utat  idegenvezető kíséri.

Program

1. nap Autóbuszos transzfer a bécsi repülőtérre, majd elutazás közvetlen repülőjárattal Lisszabonba, megérkezés a menetrend szerint, szállás Lisszabonban.

 

2. nap Reggeli, majd városnézés Lisszabonban: Szent György vár, a régi Alfama negyed, a Belém torony (kívülről), a Felfedezők Emlékműve, a Jeronimos kolostor és a Kocsi Múzeum megtekintése. Továbbutazás Queluzba, ahol látogatás a főként rokokó stílusjegyeket viselő királyi palotában. Az elegáns kert és díszes szobrai a 18. század hangulatát idézik. Szállás Lisszabonban.

 

3. nap Szabadidő vagy egésznapos fakultatív program: a modern Lisszabon és Costa Azul borkóstolóval - a program a Tajo-folyó partján álló Megváltó Krisztus szobrának megtekintésével indul. A szobor készítőit a Rio de Janeiróban található Krisztus szobor ihlette, a kilátóból csodálatos a város látványa. Továbbutazás Azeitaóba, ahol az egyik neves pincészetben megkóstolhatják a borvidék híres muskotályát, majd látogatás egy „Azulejos” készítő műhelybe, ahol megismerkedhetnek a jellegzetes festett csempék készítésével. Látogatás Sesimbrába, a festői halászfaluba, ahol szabadidő és Setúbalba, ahol rövid sétára, vásárlásra nyílik lehetőség. Majd a 17 km hosszú Vasco da Gama hídon át visszaérkezés Lisszabonba, ezután a modern városrész, a futurisztikus „Expo 98” felfedezése. Többek között itt található Európa legnagyobb ócenáriuma is változatos tengeri élővilággal. Késő este transzfer a repülőtérre, elutazás Madeira szigetére. Szállás Madeirán.

 

4. nap Délelőtt félnapos városnézés Funchalban, Madeira fővárosában: látogatás a botanikus kertbe, a színes virág- és zöldségpiacra és egy kézimunkaüzembe, majd séta a belvárosban. A 15. századi katedrális megtekintése után a program a híres Madeira bor kóstolójával zárul. Délután szabadidő vagy fakultatív kirándulás a Monte-hegyre - utazás az óvárosból kiinduló felvonóval, ahonnan megcsodálható a város és a kikötő lélegzetelállító panorámája. Az utolsó magyar uralkodó IV. Károly sírjának felkeresése a barokk stílusban épült Miasszonyunk templomban. A vállalkozó kedvűek lefelé kipróbálhatják a madeiraiak jellegzetes, ősi közlekedési eszközét, a tobogánt (fonott vesszőből készült szán, helyszínen fizetendő). Szállás Funchalban.

 

5. nap Szabad program, lehetőség strandolásra, vásárlásra. Szállás Funchalban.


6. nap Szabadidő Funchalban vagy egész napos fakultatív program Pico do Arieiro - kirándulás Pico do Aireróhoz, a sziget legmagasabb pontjához. Először látogatás a Ribeiro Frio Nemzeti Parkban, majd Santanában, amelyet jellegzetes, zsúpfedeles házai tettek híressé. Ebéd, majd visszautazás Funchalba Porto da Cruz, Portela és Machico érintésével. Szállás Funchalban.

 

7. nap Reggeli, majd transzfer a repülőtérre, elutazás menetrendszerinti járattal, lisszaboni átszállással Bécsbe, transzfer autóbusszal Budapestre.

 

Részvételi dí:j Ft/fő reggelivel

2 ágyas szobában 199.000
Repülőtéri illeték és díjak 67.000
Belépők díja (kötelező) 8.000
Egyágyas felár 47.000
Félpanziós felár 46.000
 
A részvételi díj tartalmazza
- utazás a leírt útvonalon
- repülőtéri transzferek Portugáliában
- 6 éjszaka szállás reggelivel
- a leírt programok magyar nyelvű idegenvezetéssel
- utas-, poggyász- baleset biztosítás
- útlemondási biztosítás
- A Budapestről induló autóbuszos transzfer csak utasaink részére, privát transzferként  
  működik.
 

Külön fizetendő

- repülőtéri illetékek és díjak

- belépőjegyek díja (helyszínen fizetendő 9 EUR Szt. György Kastély),

- fakultatív programok

 
Fakultatív programok
Modern Lisszabon és Costa Azul 26 000 Ft/fő
Monte-hegy 33 000 Ft/fő
Pico de Aricio 19 000 Ft/fő


KÉRJE AKTUÁLIS AJÁNLATUNKAT!


CHE

Ajánlatkérés »

« Körutak Körutazások repülővel-autóbusszal

Nyomtatás