Felülmúlhatatlan Andalúzia

8 nap/7 éj

Torremolinos - Ronda - Marbella - Malaga - Mijas - Gibraltár - Costa de la Luz - Cadiz - Jerez - Sevilla - Carmona - Cordoba - Granada - Alhambra - Nerja
Felülmúlhatatlan Andalúzia

Időpontok, részvételi díjak (Ft/fő)

2016.10.01-10.08. 199.900
2016.10.22-10.29. 189.900

Repülőtéri illeték: 39. 900 Ft/fő
Egyágyas felár. 47.900 Ft/fő
6 kötelező vacsora felár:
19.900  Ft/fő
Gibraltár fak. program: 7.900 Ft (min. 12 fő)

Tervezett létszám: 29-36 fő
Felár 22-28fő esetén: 8.500 Ft
Minimum létszám: 22 fő

Elhelyezés:

  • 3 éj 3* medencés hotelben Torremolinos egyik legszínvonalasabb részén 350 m-re a tengerparttól
  • 1 éj 4*-os medencés hotelben Costa de la Luz régióban
  • 2 éj 4*-os, medencés, színvonalas hotelben Sevillában
  • 1 éj 3 *-os szállodában Granada külvárosában

Ellátás:

  • 7 reggeli (ebből 6 büfé, 1 kont. reggeli)

Utazás:

  • Wizz Air menetrendi járatával Bp-Malaga-Bp. útvonalon
  • Helyi programok (kiv. 3. nap) valamint reptéri transzferek légkondícionált külön busszal

Idegenvezetés: Budapestről a teljes út során és  2 programon Alhambra-ban és Cordoba városában helyi szakképzett idegenvezető is csatlakozik a csoportunkhoz!
Belépők: kb 80.- EUR

 

Szédítő műemlékhalmaz - és nemcsak mennyiségileg hanem minőségben is! Mindehhez különleges tengerpartok, hegyláncok adnak körítést! Érdemes velünk tartani - és alaposan felkészülni!

 

Program:

1.nap: Esti utazás repülővel Malaga-ba. Szállás elfoglalása Torremolinos híres üdülőváros központjában. (3 éj)  

2.nap:
RONDA- MARBELLA A Costa del Sol híres tengerparti útján haladunk nyugati irányban, majd vad hegyeken át: Ronda – egész Spanyolország legromantikusabb városának tartják a meredek kör alakú sziklapalotára épült várost, amely műemlék sokaságával várja a turistákat: arab fürdő, Spanyolország legrégebbi arénája, a mór király háza, Mondrajón Palota és a lenyűgöző völgyhíd.  Marbella – óvárosi séta a fehér utcákon, szabadidő a nagyvilági üdülővárosban.  

3.nap:
MALAGA-MIJAS Választható programként helyi közlekedéssel az Unitravel idegenvezetőjével: de. Malaga – városnézés keretében: katedrális, Alcazaba-vár, Picasso Múzeum. Du. megtekinthető Mijas, egy tipikus fehér házsorokból, terekből álló hegyi andalúz kisváros (helyi járattal)  

4.nap: GIBRALTÁR (fak.) - COSTA DE LA LUZ
– Egy különleges élményt nyújt a mind a mai napig brit fennhatóság alatt álló „sziklagyarmat” megtekintése. Fakultatív program keretében látogatást teszünk, külön légkondicionált mini busszal, helyi idegenvezetéssel: a szabadon élő majmokról is elhíresült sziklánál, ahonnan rendkívüli kilátás nyílik a Gibraltári-szoroson át (Útlevél szükséges!!) Észak-Afrikára; a St. Michael cseppkőbarlangjánál, valamint az Európa Pontnál, majd séta a Main Street pub-jai és terei mentén; anglikán templomok. Európa legdélibb pontjának érintésével (fotószünet) haladunk a festői Costa de la Luz mentén, melynek partjait már az Atlanti-óceán mossa. CONIL de la Frontera – egy elbűvölően szép andalúz kisváros: séta az óceáni promenádon és a hófehér kanyargós utcákon, bájos műemléki tereken. Szállás a Costa de la Luz parti régióban.


5.nap: CADIZ- JEREZ A korabeli nagy felfedezésekről ismert híres kikötőváros Európa legrégebbi (főníciai) alapítású városa. Séta az óceánba nyúló földnyelvre épült óvárosban: barokk katedrális, Santa Cruz, díszes városkapu. Jerez de la Frontera – a sherry ital őshazájában megtekintjük: XII. sz. Alcazar arab fürdőkkel, impozáns katedrális, mudejar stílusú San Dionisia; szabadidő a bájos tereken; szállás Sevilla környékén. (2 éj)

6.nap:
SEVILLA – az andalúz ragyogás Egésznapos városnézés. Sokan egész Spanyolország legkarakteresebb városának tartják – nem alaptalanul: a világhírű Giralda torony uralta katedrális, az Arany-torony a Santa Cruz negyed hófehér és virágos szűk utcái és palotái a világkiállításra épült Plaza de Espana mind rabul ejtik az utazót.

7.nap: CARMONA -
CORDOBA a Mezquita-val Carmona – Andalúzia jellegzetes erődített kisvárosainak gyöngyszeme (városkapuk, tornyok, ódon templomok, vár). Utána Andalúzia mór-keresztény műemlékvárosában megtekintjük: Mezquita (mór eredetű káprázatos mecset oszlopok százaival, a középre beépített katedrálissal, narancsos udvar), Andalúz Ház, Alcazar (a kalifák egykori rezidenciája díszkerttel, mozaikokkal), Guadalquivir folyó régi hídja, séta a fehér város egyéb műemlékei, patio-i mentén. Szállás Granada környékén.

8.nap: GRANADA-Alhambra-NERJA
Az Alhambra Pazar palotaegyüttese a sokat fotózott oroszlános udvarral és a kapcsolódó Generalife díszkert a várost joggal tették világhírűvé; reneszánsz katedrális; séta a labirintusszerű mór negyedben (Albaicin, a katolikus királyok híres emlékműve Granada óvárosában). A Sierra Nevada oldalában utazunk a tenger felé: Nerja – festői tengerbe nyúló kiszögellésénél épült óváros, főként a páratlan Balcon de Európa panoráma sétányról nevezetes. Majd transzfer Malaga repterére és utazás haza este.


Társítás:
Azon kedves  utasaink részére, akik egyedül jelentkeznek, de nem szándékoznak az egyágyas szoba felárát megfizetni, vállaljuk a társítást - kivéve egzotikus utak - két ill. háromágyas elhelyezéssel. Erre vonatkozó igényeket a foglalással egyidejűleg kérjük jelezni!
Amennyiben irodánknak nem áll módjában szobatársat találni, az egyágyas felárat ez esetben NEM KELL FIZETNI. 8 héten belüli jelentkezés esetén a felár nélküli egyágyas elhelyezést nem garantáljuk!

KÉRJE AKTUÁLIS TÁJÉKOZTATÓNKAT!!

UNI


Ajánlatkérés »

« Körutak Körutazások repülővel-autóbusszal

Nyomtatás