Makrygialos

Makrygialos

Makrygialos Észak-Görögországban, a magyar utazók által jól ismert Olymposz Riviérán, Thesszalonikitõl kb. 40 km-re délre, valamint Katerinitõl 20 km-re északra helyezkedik el. Makrygialos neve, mely hosszú partot jelent, jól tükrözi a kialakult különböző finom homokos strandokat, amelyekkel rendelkezik.
Makrygialosnak sajátos hangulata van, sikerült megőriznie igazi, tipikus hamisítatlan halászfalu jellegét. Az ide utazókat tiszta levegõ, festõien szép zöld természet, hosszú lassan mélyülõ tengerpart csábítja, mely mentes az üdülõhelyek megszokott zsúfoltságától. A hagyományőrzés alap pillére a júliusban egy alkalommal megrendezendő izgalmas Kagylófesztivál. Makrygialos partszakaszát "kék zászló" díjjal jutalmazták a víz minõségét és a tiszta strandokat illetõen. Hosszú, finom homokos szabad strandjainak sokasága zuhanyzóval, öltözőfülkével és napernyőkkel, nyugágyakkal felszerelt.
Minden nap más és más tengeri öböl várja a nyaralókat. Az éjszakai szórakozóhelyek is mind a tengerparti promenádon találhatóak. Esténként buzuki hangja mellett élvezhetik a makrygialosi éjszaka ízeit. A panorámás tengerparti tavernák és vendéglok illataikkal és egészséget elősegíto ízletes görög ételekkel, friss halakkal és tengeri gyümölcsökkel csalogatnak.
A szórakozás mellett érdekes szabadidős programokon és szépészeti, regeneráló és vitalizáló tengeri wellness fövenyfürdőn lehet részt venni. Dalestek, vetélkedők is várják a nyaralókat, hogy örökre szóló, egészen más emlékekkel gazdagodva térjenek haza Makrygialosról.
Makrygialos közelében igazi turisztikai érdekességre bukkanunk, egy természetes tengeri sólepárlóra. Ott szinte érintetlen közegben ismerhetik meg, miként regenerálja a testet,lazítja el az izmokat, erősíti az immunrendszert a fövenyfürdő. Az itteni tengeri iszap különösen ajánlott vitalitásra, ízületi elváltozások kezelésére, regenerálásra. Jó hatással van a légzőszervi, mozgásszervi bántalmakra és ezeket a hatásokat tovább lehet fokozni a különböző friss olívaolajos kezelésekkel. Ezen a helyen a testkezelések legfontosabb jellemzői, hogy serkentik a vér- és nyirokkeringést, a zsírégetésben hatékony segítséget nyújtanak, stressz-oldó hatásúak és pihentetnek. Megújítja, bársonyossá teszi a bőrt és elősegíti a feszes bőr kialakulását. A lebegés a sós medencékben megnyugtatja az idegrendszert. A tengeri sókristály növeli a test és szellem feltöltődését. A helyi tengeri iszap fokozza és befolyásolja a sejtműködést és pozitívan hat. A test, lélek, szellem egyaránt harmonizálni tud a megújító, megfiatalító energiákkal. A környezet kiváló hatással van a szervezetre. Jószerivel egy természetes környezetben zajló relaxáción esik át a látogató. Újfajta testérzés élményével gazdagodhat.

Dias apartmanház

Makrigialos

2-4 fős stúdiók, 4-6 fős apartmanok
Egyénileg és busszal!

Tovább »

Ajánlatkérés »

Dias apartmanház

« Üdülések Görögország

Nyomtatás