Főoldal Üdülések Olaszország Caorle Szállodák

Caorle Szállodák

Caorle Szállodák

Caorle az egyik legkedveltebb, festői üdülőhely az Adriai-tenger északi partvidékén, Olaszországban, Veneto tartományban. Ernest Hemingway kedvenc olasz városa, ahol több regényén is dolgozott. Lakosainak száma kb. 12.000 fő, területe 150 km2. A "kis Velence" néven is ismert település Bibione és Jesolo között fekszik. A romantikus óvárost szűk sikátorok és pasztellszínű középkori házak díszítik. A sétányt kisérő sziklasort kőfaragók munkái teszik szépségessé. A város jelképe a St. Stefano dómhoz tartozó, 48 m magas harangtorony. Látványos a szombati piac és a környező lagúnavilág, amely az érintetlen természet hangulatát kölcsönzi a városkának.
Finom homokos, sekély vizű strandja különféle sportolási lehetőségekkel várja a túristákat. Három partszakasza van: a központi strand, Porto Santa Margarita (a kikötő és környéke), a Duna Verde strandja. E három strand mindösszesen 15 km hosszú.

Caorle kb. 50 km távolságra található Velencétől. Kb 8 km homokos part, ódon hangulatú városközpont, vizi vidámpark, éttermek, pizzériák, bárok, fagylaltozók, szórakozóhelyek, golf pálya és üzletek sora várja a pihenni vágyókat. A városka életében fontos szerepet tölt be a halászat is, halász flottája igazi látványosság és a városka mellett megtekinthetők a halászok hagyományos nádházai.

Hotel Astoria****

Caorle

közvetlen tengerparton, Ponente beach
közel a történelmi városközponthoz

2 ágyas, pótágyazható, légkondicionált szobák
AKCIÓ!!! 7=6
2016.május 13-június 18., július 2-23., augusztus 27-szeptember 11. között

Tovább »

Ajánlatkérés »

Hotel Astoria****

Hotel Karinzia***

Caorle

közvetlenül a tengerparton, Levante beach, közel a városközponthoz
saját strand
2 ágyas, pótágyazható légkondicionált szobák

Tovább »

Ajánlatkérés »

Hotel Karinzia***

« Üdülések Olaszország

Nyomtatás