Lido Altanea

Lido Altanea

Lido Altanea

Caorle Lido Altanea egy új  turistaparadicsom mely az azonos nevű partszakaszon épült ki Porto Santa Margherita és Duna Verde között, mindössze 5 km-re Caorlétől (közigazgatásilag hozzá tartozik) és Eraclea várossal szomszédos.
A kristálytiszta tengervize és aranyló, finom homokos tengerpartja miatt mindig kedvelt üdülőhelyet természetes, történelemben és hagyományokban gazdag tájkép öleli körül.
A kertekkel tarkított alacsony épületekkel, őshonos erdőfoltokkal, gyalogos és kerékpárutakkal karakterizált Lido Altanea  kiadó nyaralóház-csoportokból, néhány szállodából, számos medencés rezidenciából, egy kempingből, különböző üzletekből, kávézókból, éttermekből és kioszkokból áll. "La Quercia" bevásárlócentrum  az üdülőhely fő szórakoztató helye, sok olasz és külföldi turista találkozóhelyeként is szolgál.

A hotelek, nyaralók, apartmanok és rezidenciák Lido Altaneán, majdnem mind mostanában épült, részleteiben gondozott és szolgáltatásai általános magas színvonalával jellemzett, gyakran felnőtt- és gyermekmedencével ellátottak, sportolásra, szórakozásra és kikapocsolódásra kialakított tágas zöld területekkel vannak körülvéve. A Lido Altanea nyugati részén elhelyezkedő golfpálya egészíti ki a kínálatot azoknak akik szeretnek a természet lágy ölén a szabadban sportolni.
Egy nagyrészében kivilágított kerékpárút köti össze Duna Verde települését Caorle központjával mely Lido Altaneán halad keresztül. Lehetőség van tehát megcsodálni a veneto vidéki tájat és az Adriai tenger itt ott kivillanó részleteit.
Számos közlekedési úvonal teszi lehetővé Velence megközelítését rövid időn belül és egyéb híres városokat mint Trieszt, Verona, Treviso, Udine vagy a Garda tó stb. ahol a tengerparti nyaralást kultúrális városlátogatással és bor- és gasztronómiai turizmussal lehet felváltani a venetói és friulán specialitásokat kóstolgatva.

Hotel Olympus****

Lido Altanea

850 méterre a tengertől
5 km-re Caorle központjától

Gyermekkedvezmény!!

LÉGKONDI!! ÚSZÓMEDENCE!!!

Tovább »

Ajánlatkérés »

Hotel Olympus****

Residenza Ai Pini

Lido Altanea

200 méterre a tengertől, 300 méterre a QUERICA Shopping Centertől

5-7 fős apartmanok

ÚSZÓMEDENCE!!, LÉGKONDI!!!

Tovább »

Ajánlatkérés »

Residenza Ai Pini

Residenza Ai Salici

Lido Altanea

600 méterre a strandtól, közel a QUERICA Shopping Centerhez
4-6 fős apartmanok

LÉGKONDI!! ÚSZÓMEDENCE!!

Tovább »

Ajánlatkérés »

Residenza Ai Salici

« Üdülések Olaszország

Nyomtatás