Főoldal Városlátogatások Róma RÓMA VÁROSLÁTOGATÁS

RÓMA VÁROSLÁTOGATÁS

4 nap/3 éj Repülővel - magyar idegenvezetővel!

Mert Rómát látni kell... csodálatos!
Utazás: Alitalia menetrend szerinti járatával
RÓMA VÁROSLÁTOGATÁS

 

Részvételi díjak Ft/fő

Kétágyas szobában

November 13-16.

December 11-14.

79.900 FtVárható program:

1. nap: Érkezés Rómába a menetrend függvényében, transzfer a szállodába. A szobákat 14.00 óra után lehet elfoglalni, de addig is lehetőség nyílik fakultatív programon való részvételre: autóbuszos városnézés, ára 35 EUR/fő.

 

  2. nap:  Reggeli után fakultatív gyalogos városnézés, mely során, magyar idegenvezetőnk kíséretében megtekintjük Róma belvárosának főbb nevezetességeit: az Angyalvárat (kívülről), az Angyal-hidat, a lenyűgöző Navona teret, a lélegzetelállító Pantheont, a híres Trevi-kutat és Spanyol lépcsőt. Ára kb. 40 EUR/fő. Délután fakultatív program keretében látogatást teszünk a Vatikánban, ahol a Vatikáni Múzeumokat, a Sixtusi-kápolnát, Szt. Péter Bazilikát és teret tekintjük meg. A program ára: 50 EUR / fő + 15 EUR / fő belépő.


3. nap: Reggeli után  fél napos fakultatív program keretében megtekintjük a Colosseumot és a Forum Romanumot, a rómaiak egyik fő terét, mely a kereskedelmi és a politikai élet egyik közterének számított. A program ára: 45 EUR/fő + 12 Eur/fő belépő. Délután félnapos fakultatív programon vehetünk részt, mely során kirándulást teszünk Tivoliba, ahol megtekintjük a Villa D’Este parkját a híres szökőkutakkal, mely része az UNESCO világörökségének. Ára kb. 55 EUR/fő + belépő kb. 12 EUR/fő.


4. nap:  A menetrend függvényében transzfer a repülőtérre, hazautazás.

 

Minden programot magyar idegenvezető kísér. A fakultatív programok ára nem tartalmaz belépőket és étkezést. A fakultatív programok a helyszínen fizetendők, az indulásukhoz szükséges minimum létszám: 15 fő. A szálláshely esetében csak a kategóriát garantáljuk (4*), a szálloda nevét és elhelyezkedését nem, ezzel kapcsolatos utólagos reklamációt nem fogadunk el. A szálloda nevét indulás előtt pár nappal adjuk meg. A légitársaság a menetrendváltozás jogát fenntartja.

 

A részvételi díjak tartalmazzák:

- szállást 3 éjszakára reggelivel, kétágyas szobában

- repülőjegyet Budapest – Róma – Budapest útvonalon

- transzfereket a repülőtér – szálloda – repülőtér között

- magyar idegenvezetőt végig az út során

 (Budapestről utazik a csoporttal)

 
 

Külön fizetendő:

- repülőtéri illeték kb. 45.000 Ft

- stornó biztosítás: 1,2%

- fakultatív programok (helyszínen fizetendő)

- id. forg. adó a helyszínen 6 EUR/fő/éj

 

 

          GRT

Ajánlatkérés »

« Városlátogatások Róma

Nyomtatás