Berlin

4 nap/3 éj

HIHETETLEN TÖRTÉNELMI LÁTNIVALÓK A FALON TÚL
Berlin
Program:

1. nap:
A délelőtti órákban utazás Berlinbe. Transzfer a szállodába, majd gyalogos városnézés első fele Unitravel idegenvezetőjével: Alexanderplatz-ra látogatunk – Világóra, Barátság szökőkút. A Győzelmi oszlop a német főváros egyik legmarkánsabb jelképe, az oszlop kilátójából nagyon szép kilátás nyílik a városra. Idő függvényében meglátogatjuk a  Charlottenburgi kastélyt – kert, Schinkel Pavilon, Mauzóleum, Belvedere. A napot a berlini dómmal zárjuk.  

2. nap: Berlin
Gyalogos és metrós városnézés folytatása: az új kormányzati negyed, a Potsdamer Platz az első állomásunk – Berlin új központja modern épületeivel, égbe nyújtózkodó felhőkarcolóival. Tovább haladunk a Brandenburgi kapuhoz majd a Reichstag, Bundestag (Parlament Alsóház) épületét tekintjük meg (kívülről). A Checkpoint Charlie volt a  Berlini Fal megléte idején  a világútlevéllel rendelkezők  határátkelőhelye. Délután fak. hajózási lehetőség a Spree-folyón. Ezután Berlin Mitte a cél, a Múzeum sziget (Régi és Új Múzeum) Megtekintjük a Marienkirche-t, a régi városházát a Nicolai Kirche templomot. Érdemes ellátogatni a TV toronyba is.  

3. nap: POTSDAM
(fak.) Potsdam a Brandenburg szövetségi tartomány fővárosa elsősorban Poroszország egykori székvárosaként történelmi hagyatékáról ismert számtalan és egyedülálló kastélyaival és parkjaival. Busszal és gyalogosan tekintjük meg: történelmi belváros: Régi és Új Piactér, Szt. Miklós, Régi Városháza, Luisenplatz, mely tovább vezet a híres Sanssoucci kastélyba, és kertjébe.   Alternatívák: Múzeumok, székesegyház, Operaház, Kurfürstendamm, Berlin Állatkert  

4. nap:
Délelőtt szabadidő, Berlin egyéb látnivalóinak felfedezése. Kora délután transzfer a repülőtérre, majd utazás haza.

Részvételi díjak, időpontok
 Időpontok nap/éj ellátás/utazás típus utazás ár akciós
2016.07.23 4/3 Reggeli/Repülö 79 900 Ft 54 900 
2016.08.20 4/3 Reggeli/Repülö 79 900 Ft  
 
Reptéri és egyéb illetékek: 34.900 Ft/fő  
Transzferek: 6 900 Ft
Egyágyas felár:  27 900 Ft

Fakultatív programok:

-  Spree hajós városnézés (kb. 1,5 óra): 4.900 Ft
-  Potsdam busszal és irodánk id.vezetőjével: 18 900 Ft (min. 16 fő)

Elhelyezés: Berlin Wilmersdorf negyedében elhelyezkedő modern 3* szálloda. Vasúttal könnyen megközelíthető Berlin nevezetességei.

Ellátás:
büféreggeli  és  fakultatív.vacsora: 17 900 Ft

Idegenvezetés:
- Idegenvezetés az út során végig

Utazás:
-
Air Berlin menetrendszerinti járatával
  Várható menetrend:
  oda      10:40  12:05 / BUD TXL  (AirBerlin 8263)
  vissza 17.00  18.25 / TXL   BUD (AirBerlin 8266)
- reptéri transzferek és helyi fakultatív programok komfortos busszal
- helyi közlekedés napijegyekkel (helyszínen vásárolva)

Poggyász infó:
személyenként 1 db 23 kg-os feladandó poggyász, + fejenként 1 db 5 kg-os kézipoggyász.
 
Belépők (tájékoztató jelleggel): Charlottenburg kastély: 12 € , Mauzoleum: 2 €,  Berlin Dóm: 7 €, Reichstag: ingyenes,  Checkpoint Charlie: 12,5 €, Múzeumsziget: 12 €,  TV torony: 12,5 €,  Sanssoucci kastély belépő helyi vezetéssel: 30 €,  Schloss Cecilienhof: 5 €, Berlin állatkert: 13 €, Berlin card /közl. ingyen + kedv. Látnivalókra 72 órás 24,5 €;  72 órás + Potsdam 26,9 €

Társítás:
Azon kedves  utasaink részére, akik egyedül jelentkeznek, de nem szándékoznak az egyágyas szoba felárát megfizetni, vállaljuk a társítást - kivéve egzotikus utak - két ill. háromágyas elhelyezéssel. Erre vonatkozó igényeket a foglalással egyidejűleg kérjük jelezni!
Amennyiben irodánknak nem áll módjában szobatársat találni, az egyágyas felárat ez esetben NEM KELL FIZETNI. 8 héten belüli jelentkezés esetén a felár nélküli egyágyas elhelyezést nem garantáljuk!

KÉRJE AKTUÁLIS AJÁNLATUNKAT!
UNI


Ajánlatkérés »

« Városlátogatások

Nyomtatás