Nizza

4 nap/3 éj

LATINOS HANGULAT, KULTÚRA ÉS TENGER
Nizza
Program:

1. nap: repülés Nizzába az esti órákban, szállás elfoglaása. 

2. nap: Vezetett városnézés (gyalogos + helyi közlekedés) keretében: a híres Promenade des Anglais díszsétány, festői olaszos óváros (piac, templomok, paloták), Chateaux-hely páratlan kilátással, az elegáns Place Massena. Du. szabadidő, illetve múzeumlátogatás (Matisse, Chagall gyűjtemények)

3. nap: egésznapos fakultatív kirándulás: Monaco – a sziklán magasodó hírneves hercegség meglátogatása: katedrális, hercegi palota (kívülről), Óceánográfiai múzeum; a világhírű kaszinó és környékének megtekintése Monte Carlo-ban. Eze Village – tenger feletti sziklákra kapaszkodó romantikus „sasfészek” ódon utcákkal, a városka tetején található egzotikus kert megtekintése döbbenetes panorámával a Cote d’Azurra.

4. nap:
Fak. program Antibes – a Cote d’Azur legromantikusabb városa, ahol az óváros egy sziklapárkányon magasodik a tenger fölé (híres Picasso múzeum a Grimaldi-palotában); Grasse – a régi parfümgyár (Fragonard) és parfümmúzeum meglátogatása (helyi magyar vezetéssel). Séta a gazdag múltú, ódon hangulatú város zegzugos utcáin. 
Aki nem vesz részt valamelyik fak. programon, a 3. ill. 4. napon van lehetőség Nizza további részletes felfedezésére, vásárlásra, múzeumlátogatásra. Este transzfer a reptérre, utazás haza.

Ft/fő reggelivel nap/éj ellátás/utazás típus R.díj
2016.09.16-09.19. 4/3 Reggeli/Repülö 83 900
Repülőtéri és egyéb illetékek: 29.900 Ft/fő

Repülőtéri transzferek magyar nyelvű asszisztenciával:
8.900 Ft/fő 

Egyágyas felár
: 27 900 Ft/fő  

Fakultatív programok:
 • Monaco – Eze Village egésznapos, idegenvezetővel:  22 900 Ft/fő (min. 14 fő)
 • Antibes-Grasse egésznapos, idvezetővel:  17 900 Ft/fő  (min. 14 fő)

Elhelyezés:  Hotel de Berne **+ szálloda Nizza központjában fekszik, 700 m-re a tengerparttól. Légkondicionált, fürdő/Wc szobák, TV-vel felszereltek.

Ellátás:
3 reggeli

Idegenvezetés:  az út során végig  

Utazás:
 • Wizzair menetrendszerinti járatával
  VÁRHATÓ MENETREND:
  oda: 19:05 - 20:55      BUD-NIZZA
  vissza: 21:25 - 23:10  NIZZA-BUD
 • helyi légkondicionált busz a reptéri transzfereknél és a fakultatív kirándulásoknál
 • Metróközlekedés a városlátogató programokhoz külön fizetendő

Poggyász info: kis kézipoggyász (42 x 35 x 25 cm) az árban! 23 kg feladható bőrönd térítés ellenében foglalható
 
Belépők: kb. 75 EUR

Társítás:

Azon kedves  utasaink részére, akik egyedül jelentkeznek, de nem szándékoznak az egyágyas szoba felárát megfizetni, vállaljuk a társítást - kivéve egzotikus utak - két ill. háromágyas elhelyezéssel. Erre vonatkozó igényeket a foglalással egyidejűleg kérjük jelezni!
Amennyiben irodánknak nem áll módjában szobatársat találni, az egyágyas felárat ez esetben NEM KELL FIZETNI. 8 héten belüli jelentkezés esetén a felár nélküli egyágyas elhelyezést nem garantáljuk!

KÉRJE AKTUÁLIS AJÁNLATUNKAT!
UNI

Ajánlatkérés »

« Városlátogatások

Nyomtatás