Főoldal Vadászat

Vadászat

Irodánk bemutatkozása

Vadászat

A Trófea Kft. központja Szekszárdon található. Ez a hangulatos kisváros a fõvárostól délre, 150 km. távolságra, a 6-os számú fõközlekedési út mentén fekszik, a Mezõföldi-síkság és a Dunántúli-dombvidék találkozásánál.
Irodánk 1989-ben alakult, fõ tevékenysége a vadászatok szervezése és elszámolása, fõként külföldi vendégek részére. A nagyvad és az apróvad számára legmegfelelõbb területek egyaránt megtalálhatóak a közvetlen környéken. Ezt a szerencsés természeti adottságot kihasználva kitûnõ vadászati lehetõségeket tudunk ajánlani Önnek, mind az apróvad (fácán, nyúl vadkacsa, vadliba), mind a nagyvad (õz, gímszarvas, dámszarvas, vaddisznó) vadászatára. Emellett irodánk igény szerint az ország egész területére szervez vadászatokat, az országban fellelhetõ bármely vadfajra.
Kiemelkedõ természeti adottsága még e tájnak, hogy Szekszárdtól 5 km-re húzódik a Duna-Dráva Nemzeti Park részét alkotó Gemenci erdõ. Az érintetlen természeti terület sajátos növény, madár és állatvilágával csodálatos élményt kínál. Kiemelkedõen jó minõségû nagyvadállománya (szarvas, vaddisznó) kitûnõ vadászati lehetõséget nyújt.
A terület vaddisznóállománya kiválóan alkalmas hajtóvadászatokra, melyeken akár napi 30-40 vaddisznó is lõhetõ. A Gemenc Rt. egyedi árlistával rendelkezik, kérjük bõvebb információért forduljon irodánkhoz!
Szekszárdtól északra, a Balaton irányában található a Gyulaj Rt. világhírû dámszarvasállománya, amelyben a világ legnagyobb súlyú trófeáival rendelkezõ egyedek is megtalálhatóak. A terület szintén egyéni árlistával rendelkezik.


Reméljük, ajánlataink felkeltik érdeklõdését, és mielõbb vendégül láthatjuk egy sikerekben gazdag vadászat erejéig!

Nyomtatás